Russ i Frankrike!

Jeg bytter tilbake til norsk for å ferie denne norske tradisjonen, selv om jeg er i utlandet. Ja, jeg er russ i Frankrike, den eneste på min skole, og det kommer til å bli ganske pinlig og veldig morsomt!

Ingen på skolen min eller i byen kjenner til tradisjonen noe som gjør at de kommer til å bli veldig overrasket, men jeg håper at de tar det bra ( krysser fingrene).Bilde

Siden jeg går i terminale S (realfag) så er jeg rødruss og navnet på luen «Monie» er kallenavnet mitt her i Frankrike. Jeg har i utgangspunktet tenkt å følge russerknutene fra Bergen (http://bergensruss.com/russeknuter/), men siden jeg er mitt eget russestyre så har jeg lov til å lage mine egne, så hvis noen har noen forslag, så er det bare å kommer med dem!

Det er selvfølgelig en del russeknuter jeg ikke kan gjøre som å gå med et religiøst plagg på skolen eller lese høyt fra et pornoblad i timen (ja, man kan bli kastet ut av skolen for slikt og måtte skifte skole), så jeg lurte lenge på om jeg skulle la være, MEN så er jo man kun russ én gang i sitt liv og det er jo min «plikt» å videreformidle norsk kultur når er her nede i Frankrike!

Så da gjenstår det bare å begynne med russeknutene og rope ut «vive la Norvège!»

Reklamer

One thought on “Russ i Frankrike!

  1. Stilig! Gu’ så tøff du er som gjør dette her! Jeg turde/gadd ikke gjøre noe særlig ut av min russetid, og gjett om jeg angrer! Bittert! Så jeg gleder meg ekstra mye til å høre om hvilke knuter du gjør og hvordan det går, hold meg oppdatert, dette er spennende for meg 😛 lenge siden sist forresten 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s